Breaking News
Loading...
Thursday, January 14, 2010

Info Post
Pga. mitt yrke, besøker jeg messer og showroom både i Danmark, Sverige, Frankrike og England og vet derfor en del om interiørmarkedet og priser. På få måneder har jeg erfart, at avansen på varer i norske butikker er mye høyere enn i andre land!
Mitt inntrykk er, at interiørbutikker i Norge tenker kortsiktig avanse istedet for avansen i kvantiteten når kundene kommer igjen og igjen. Hvis man som jeg, elsker å kjøpe noe nytt, kan det jo ikke nytte å ha priser som er 2-4 ganger høyere enn i Danmark, Sverige, Holland, Tyskland og England.
Til min store overraskelse, var mange av prisene hos Home & Cottage mye mere overkommelige enn i de fleste andre butikker i Norge!
Home & Cottage er hyggelig og et sted med et utsøkt utvalg møbler i en casual stil. Her finner du et stort utvalg av spisestuer, sofaer, boligtekstiler, skjønne kelimer fra Seierstad, lekkert tilbehør, tapeter og kurvmøbler fra svenske Artwood.
Her finner du også ledende merkevarer som Green Apple, Covent Garden, House Doctor, Lama, Himla og Tine K.
Home & Cottage finner du i Oslo, Bergen, Tønsberg, Sandefjord, Porsgrunn, Skien, Alnabru og på Vinterbro.
Se kundeaviser fra Home & Cottage her.
En annen interiørbutikk som overrasket meg, var Verket Interiør som ligger på Bærums Verk. De hadde en meget dårlig webside, så hvis man ikke hadde besøkt stedet, var det umulig å vite at de har et fantastisk godt utvalg - både av møbler fra Englesson, tekstiler fra Lexington og rotting fra Riviera Maison. Websiden har forbedret seg noe, men mangler fortsatt inspirasjon.
Når du besøker Verket Interiør, vil jeg anbefale at en tur til hyggelige Bærums Verk, som også har mange andre gode butikker og hyggelige restauranter - ikke minst Verthuset Bærums Verk, som er Norges eldste. Personale her gir fantastisk service (vi fikk deilig nybakt brød med oss hjem) og stedet har den beste maten to kresne matkjennere noen gang har blitt servert i Norge.
På Lillestrøm finner du butikken ZanZ. Det er en dyr butikk, men de har et stort utvalg i både nye og gamle ting.
Innehaver Laila Kaldestad har alltid følt en sterk dragning mot det estetiske, utradisjonelle løsninger, interesse for ulike stiler og sammensetninger. Samtidig har hun foreldre som selger gode, norske bondeantikviteter, noe som nok var starten på det som i dag er blitt til forretningen ZanZ.
ZanZ etterstreber en avslappende og personlig atmosfære som skal gi deg inspirasjon til å tenke nytt. Her blandes moderne designmøbler med gamle bord og skap.

ZanZ fører keramikk, malerier og andre ting fra norske og lokale kunstnere. Her er lampene du ikke finner alle andre steder, samt massevis av flotte puter og småting.

0 comments:

Post a Comment