Breaking News
Loading...
Sunday, January 31, 2010

Info Post
Navnet er kjent av alle kvinner mellom 18 og 80 år. Og av deres menn... Lene Bjerre er synonymt med eksklusivt design, tekstiler og vakre lamper. Historien begynte hjemme ved kjøkkenbordet på en gård ved Nibe og i 1975 ble Lene Bjerres kjøkkenbords-hobby plutselig til alvor.
Den nostalgiske country-stil, som alltid har vært kjennetegnende for Lene Bjerre-produktene, har vist seg å ha holdbare verdier. I en verden, som går av lage i tide og utide, ønsker vi fred og ro i hjemmet for såvel øye som sjel.
Langs den blå Limfjorden i et naturskjønt område ved Nibe i Nordjylland har Lene Bjerre Design hatt sit hjemsted i mere enn 30 år. Og den fasinerende kombinasjonen av naturens foranderlighet og årstidenes skifting setter sitt preg på den grunnleggende tilgang til en vedvarende utvikling av enestående produkter i høy kvalitet.
Helt tilbake i 1975 startet Lene Bjerre med selv å lage håndplisserte lampeskjermer av vakre, klassiske tapeter og gavepapir og solgte dem med stor suksess. I 70’åerne og 80’åerne var interiørbransjen i sin spede start og Lene Bjerre var en pionér, som med sin kreativitet og nordjyske viljestyrke skapte en av Danmarks førende virksomheter innenfor bolig- & livsstilsprodukter.
Lene Bjerre
Bethany Crushed Embroidery Curtain & Betty Linen Embroidery Curtain
Etter et generasjonsskifte i 2006, drives virksomheten i dag videre i samme ånd. Med fornyede krefter og ideer utvikler og tilføyer virksomheten hvert år nytt til den store kollektionen av vakre puter, duker, gardiner, servicer, bestikk, lamper, stearinlys, lysestaker & tealights, badeserier, håndklær, toalett- & kosmetikkvesker, blomsterpotter, tepper, julepynt og meget mere enn du kan forestille deg. Med Lene Bjerre Design’s unike skandinaviske stil oppnår du en personlig atmosfære i hjemmet.
Imperial Plates
Ritz & Antique Silver Cutlery
Mirabeau Cutlery




Opulence box round brown
Tiffany Chandelier large antique silver
Louisa lighting dob. silver
Table Lamps
Dispenser
Cosmetic Purses &  Cosmetic Bags
Stilia table with drawer la linen
Selwyn pearl centre piece
Monogram silver tray with handles
Easter Eggs
Decoration Stones Black

Du finner et stort utvalg av produkter fra Lene Bjerre hos Gabrielles og i Magasin 

0 comments:

Post a Comment