Breaking News
Loading...
Tuesday, January 19, 2010

Info Post
Gjemt i en landsby, skjuler dette unike hjem sine skatter bak et spill av lingardiner og lysglimt fra en høy glassvegg. Enkelt, gjennomsiktig, hvitt og luftig kommer sjarmen til uttrykk i den gamle ombygde vingården.
Gipsveggene i stuen er sparklet, så de har fått et rustikt utseende, og hvelvingene i taket er kommet sin rett. Peisen er vakker med sin enkelthet, og når det ikke er behov for varmen, pyntes den av levende lys.
Kanapéer og chaiselong er trekt med bomullslakner, og de store putene innbyr til å slappe av.
I soverommene er stenfliser og sementfliser på gulvene bevart. Gardiner, sengetepper og myggenett er blitt til av stoffer som er funnet på markedene.
Badet i øverste etasje har utsikt til den blå himmelen og swimmingpoolen i hagen.
Det kubistiske badekaret og benken med den store håndvasken er kledd med små mosaikkfliser i grått og beige.
Kjøkkenet, som er innredet i en gammel låve, er familiens samlingsplass. Arbeidsbordet i tre med gråtone og sten er hjemmelaget.
På langbordet, stråler et festmåltid badet i lys fra lampen.
Det store spisebordet i kjøkkenet er laget av hvitmalte tykke planker som ligger på trebukker.
De lange benkene langs husmuren gjør det mulig å nyte de aller siste solstråler. Terrassen er belagt med piksten (natursten).
Den høye glassfasade ligger ut mot hagen. På to nivåer huser den spisestue og et enormt bad.
Svømmebassenget er bygget fra de opprinnelige modeller av vingårdens gamle vaskebassenger. De franske dørene setter den perfekte prikken over i’et med utsikten til poolens turkise vann.
Kilde: BE

0 comments:

Post a Comment