Breaking News
Loading...
Wednesday, January 5, 2011

Info Post
Joséphine Ryan pendler mellom London og den solfylte Uzès, i Frankrike. Hun har restaurert et forlatt landsbyhus, hvor hun viser sin samling av antikviteter med inspirerende enkelhet.
Josephine Ryan leier ut sitt franske feriehus, du kan se mer her.
Åpen glassdør ut mot et hjørne av hagen. De grove bjelkene, stenpeisen og flisene av leire på gulvet, er husets orginale. Svenske trestoler omkranser bordet i hagestil, som er spesiallaget.
Det robuste bordet i spisestuen står på et "teppe" av kremfargete sementfliser. Stolene rundt bordet er fra Joséphine's butikk. Gyngestolen i høyre hjørne er fra det 19. århundre.
Den rudimentære åpne trappen fører fra spisestuen til stuen. Lampen består av en mørk skjerm montert på et arkitektonisk element fra det 18.århundre. Kirkestakene er funnet i Montpellier.
Stuen i 2.etasje er spekket med antikviteter fra Joséphine's butikk i London.
En barns tidligere leketøy, to trerammer og reagentsglass som blomstervaser på en rustikk bord.
Velvingene i taket på kjøkkenet er blitt restaurert. Skap og fliselagt benkeplate er spesiallaget. Lanternen i taket, bord og stoler kommer fra Joséphine Ryan Antiques i London.
Hvitmalt dør, tak og gulv er flott sammen med de vakre veggene i grove sten på gjesterommet. En marokkansk teppe dekker en del av sengen. Trappen fører til barnerommet.
I barnerommet, som ligger over gjesterommet, står det to like jernsenger fra et kloster.
Keramikk fra regionen er arrangert på hyller på badet.

Josephine Ryan har skrevet bøkene "French Home" og "Essentially French".
Kilde: Art&Décoration

0 comments:

Post a Comment