Breaking News
Loading...
Saturday, January 22, 2011

Info Post
Det ser gammelt ut, men dette huset i tre etasjer er faktisk bare noen få år gammelt. Det ligger på en fin adresse sentralt i en grønn og hyggelig del av London og er bygget på en tomt hvor det tidigere sto et nedrast gammelt kunstneratelié. Det nybygde "townhouse" er i hva de selv beskriver som Provencestil. Fruen i huset arbeider som stylist og florist og tar standig hjem vakre planter til den lille hagen. Hennes følelser for blomster syns ikke bare i hagen, men går igjen i hvert rom.
Ingen klassiske engelsk øvre middelklassehjem er komplett uten et arbeidsrom med møbler i gammel stil. Karmstolen stammer fra et teater og metallskrivebordet er fransk. Stålbjelkene avslører at huset ikke er så gammelt som man skulle tro det var. Mannen i huset er filmfantast, og hamstrer både gammeldagse projektorer og interessante stillbilder, gjerne av unge lovende fotografer.
Fine detaljer. I kjøkkenet står en gammeldags slakterbenk som er en av fruens kjæreste klenodier. Den har figurer av tyrer inngravert og oksen er mannen i husets stjernetegn. På øverste hylle står skjønne franske sifonflasker. Tavlen, med en for hver ukedag, har fruen tegnet og fått laget. Dørene er kjøpt på loppemarked og stammer fra en nedlagt pub. Storbritannias puber holder på å bli utkonkurrert av vinbarer, så det finnes mye revet pubinteriør man kan kjøpe.
Kjøkkenet føles gammaldags og landlig. Eierne elsker den provencalske innredningsstilen. Om bakelysten kommer over dem, har parret en imponerende samling kjevler å velge mellom.
Kilde: Mixr

0 comments:

Post a Comment