Breaking News
Loading...
Monday, May 24, 2010

Info Post

Stuen i tømmerhytta før...
Stuen etter... Hytta var helt brunorange av tobakksrøyk, men istedet for å male alt hvitt, ble noen av veggene og bjelkene beiset mørke for å understreke hyttestemningen. Tak og golv er også hvitt.
Kjøkken før...
Kjøkken etter... Det tidligere Ikea-kjøkken er blitt erstattet med et nytt Ikea-kjøkken hvor håndtak og armatur er kjøpt et annet sted, for å unngå at kjøkkenet signaliserer alt for mye av Ikea. Benkene med fliser har eierne selv laget. Vegger og bjelker er malt hvite, resten av taket har fått en kremhvit farge som passer til flisene på golvet. Det gamle kjøkkenet ble flyttet i uthuset og fungerer nå som grovkjøkken.
Barnerom før...
Barnerom etter...er blitt litt mindre for å få plass til et større bad, men det er god plass til to personer. Sengene er blitt malt hvite og har fått hjørner av MDF plater, som har gitt sengene et mer gammeldags utseende. Tak, golv og tre av veggene er blitt malt hvite, den siste veggen har fått en himmelblå farge.
Soverom før...
Soverom etter... er innredet i Long Island-stil med en mørkbeiset vegg og resten hvite vegger. Tak og golv er også malt hvite.

0 comments:

Post a Comment